14 Lucky Commenters

lucky.jpg
After one month of the 4th Anniversary Giveaway, I’ve chosen 14 lucky commenter to receive the keychains from Cambodia. They are;

Thanks for your participation. Its not easy to choose these lucky 14 recipients. I don’t know how to know whether they have subscribe my feed through Feedburner. There are some exception such as the Gravatar and comment. But its fine. As long as you have listed me in your blogroll, that’s enough. I’ll contact through email to confirm your mailing address ya?!

96 thoughts on “14 Lucky Commenters”

    1. szakif neh nanges betul2 ke? ๐Ÿ˜›

      tapi agak terharu ah, bukan sebab the gift, but for the appreciation ๐Ÿ™‚

  1. erk…
    budak spongebob ni pun terpilih?
    Bloggers ade blogger feed sendiri ๐Ÿ˜€
    sebab tu im here everytime u got new entry, either i just read leaving no comment, or being an active reader, leave u a comment ๐Ÿ˜‰

    with a big heart, TQVM.

    p/s: gambar atas tuh, camne dapat ea…? huu

    1. eh.. panggil die bdak spongebob ke? tak tau plak..

      tapi As kalo da try Google Reader, mesti da tak pandang blogger nye feed.

      Oh, itu gambar yang gravatar kat bahagian komen ni. pinjam kejap ye..

  2. erk…
    budak spongebob ni pun terpilih?
    Bloggers ade blogger feed sendiri ๐Ÿ˜€
    sebab tu im here everytime u got new entry, either i just read leaving no comment, or being an active reader, leave u a comment ๐Ÿ˜‰

    with a big heart, TQVM.

    p/s: gambar atas tuh, camne dapat ea…? huu

    1. eh.. panggil die bdak spongebob ke? tak tau plak..

      tapi As kalo da try Google Reader, mesti da tak pandang blogger nye feed.

      Oh, itu gambar yang gravatar kat bahagian komen ni. pinjam kejap ye..

  3. yi?aku pun ada??? *brfikir* tapi aku tak jawab pun tag tu..i mean..slogan tu..??hehh…. anyway thanks and congrats to other bloggers! huhh..lama tak visit page nih.. hiatus..hiatus..

  4. yi?aku pun ada??? *brfikir* tapi aku tak jawab pun tag tu..i mean..slogan tu..??hehh…. anyway thanks and congrats to other bloggers! huhh..lama tak visit page nih.. hiatus..hiatus..

  5. this is UNFAIR!!! i dont know there’s such competition. if I know …..i have put a lot of comments……i hereby will riot against the lucky draw..i want my keychain!!!!

  6. this is UNFAIR!!! i dont know there’s such competition. if I know …..i have put a lot of comments……i hereby will riot against the lucky draw..i want my keychain!!!!

    1. amboi. banyak pulak komen hang kat sini.

      lain kali rajin2 la baca entri2 yang ko tak rajin nak baca. hehe

      nak wat contest kena ada bajet nak bagi hadiah la.. sape la nk jd penaja..hehe

    1. amboi. banyak pulak komen hang kat sini.

      lain kali rajin2 la baca entri2 yang ko tak rajin nak baca. hehe

      nak wat contest kena ada bajet nak bagi hadiah la.. sape la nk jd penaja..hehe

    1. YEEE thanks Extremist…aku rasa aku layak..aku hanya membuka blog ini less than 20 times..and aku telah put comment about 4 ke 5..so kalo ikut %…mmg high…..kan?

    1. YEEE thanks Extremist…aku rasa aku layak..aku hanya membuka blog ini less than 20 times..and aku telah put comment about 4 ke 5..so kalo ikut %…mmg high…..kan?

  7. thanks alan…sebab tak bajet lak leh dpat sebab syarat kelayakan macam x cukup huhu~ neway, time kasih bebanyak.. ngeee~

    p/s: cs4, ingt nk gk amek tapi cs2/basic pn tkial2 lagi, beriye lak nk yg lg canggih hehe~ xpe2. (blaja) skit2 lame2 jadi bukit (ilmu bnyk2) ^^ right? ๐Ÿ˜‰

    1. haha. takpe la. kalo ikut juri, da cukup layak da. hehe

      sama-sama. kalo tak rajin nak pos, sy bagi by hand. mujur ada kt UIA kn..

      tak kesah la guna CS bape pun. yang penting skill tu. kalo ada CS4 pun tapi tak reti gak nak edit2 basic. takde makna..

  8. thanks alan…sebab tak bajet lak leh dpat sebab syarat kelayakan macam x cukup huhu~ neway, time kasih bebanyak.. ngeee~

    p/s: cs4, ingt nk gk amek tapi cs2/basic pn tkial2 lagi, beriye lak nk yg lg canggih hehe~ xpe2. (blaja) skit2 lame2 jadi bukit (ilmu bnyk2) ^^ right? ๐Ÿ˜‰

    1. haha. takpe la. kalo ikut juri, da cukup layak da. hehe

      sama-sama. kalo tak rajin nak pos, sy bagi by hand. mujur ada kt UIA kn..

      tak kesah la guna CS bape pun. yang penting skill tu. kalo ada CS4 pun tapi tak reti gak nak edit2 basic. takde makna..

  9. salam. what a tactic to lure comments from us!! ๐Ÿ™‚ all the best for yr presentation tonite adlan (or was it yesterday?)

    xpelah, for me ada tmpt dlm yr memories pun oklah.

    1. its not a tactic to lure comments. but more into getting feedback what people wants from my blog.

      alhamdulillah. da selamat da semester kali ni with the last presentation!

  10. salam. what a tactic to lure comments from us!! ๐Ÿ™‚ all the best for yr presentation tonite adlan (or was it yesterday?)

    xpelah, for me ada tmpt dlm yr memories pun oklah.

    1. its not a tactic to lure comments. but more into getting feedback what people wants from my blog.

      alhamdulillah. da selamat da semester kali ni with the last presentation!

  11. ehhh!!!saya pun ada!!jap.,,jap..sambil membuka cermin mata dan memasang semula untuk memastikan tidak salah apa yang baru dilihat..

    yupp..memang tak salah..saya dapat jugak..terima kasih En Adlan…terharunya saya.. ๐Ÿ™‚

    JuliaNa latest post: Kritikan atau Kutukan?

    1. haha. takyah la encik2 plak. sy muda lagi. yep betul memang nama kamu pun.

      btw really hope that you can reply the email. need to process it ASAP!

  12. ehhh!!!saya pun ada!!jap.,,jap..sambil membuka cermin mata dan memasang semula untuk memastikan tidak salah apa yang baru dilihat..

    yupp..memang tak salah..saya dapat jugak..terima kasih En Adlan…terharunya saya.. ๐Ÿ™‚

    JuliaNa latest post: Kritikan atau Kutukan?

    1. haha. takyah la encik2 plak. sy muda lagi. yep betul memang nama kamu pun.

      btw really hope that you can reply the email. need to process it ASAP!

  13. ok lan…hang bole letak avatar aku yg jrg skali di publish di blog2 lain…kt tpt banner 14 lucky commenters…ok aku dah reply..so bole dpt ka?

    1. actually still tak memenuhi criteria. cuba baca balik syarat2 kt dlm entri bertajuk 4th Anniversary Giveaway. hehe.. hang cuma penuhi 2 dari 5 syarat je.. cuba lagi!

    1. actually still tak memenuhi criteria. cuba baca balik syarat2 kt dlm entri bertajuk 4th Anniversary Giveaway. hehe.. hang cuma penuhi 2 dari 5 syarat je.. cuba lagi!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *