Seminar Online Marketing Laku Keras di Ipoh

Buat julung kalinya Dezeek menganjurkan seminar open to all.

Diskusi ilmiah ONLINE MARKETING oleh AdlanKhalidi & MuazFaris.

Kenali Founder Dezeek Media dengan lebih dekat.
Moh le kiter!

Nak tahu RAHSIA cara mudah untuk menguasai:

  • Blog & e-commerce website
  • Content marketing
  • Email marketing
  • Google Ads
  • Facebook
  • Instagram
  • WhatsApp

Save the Date!
SEMINAR ONLINE MARKETING LAKU KERAS
12 MAC 2016
UTC IPOH, PERAK
8.30am – 1.30pm

Hanya RM35 seorang untuk pendaftaran SEBELUM 1 Mac 2016!

Daftar segera! Kuota terhad untuk 50 orang sahaja.

Hubungi 010-316 3730 untuk daftar sekarang!

Filed under: Events

Cadangan untuk penambahbaikan perkhidmatan keretapi elektrik ETS

Sejak keretapi elektrik ETS membuka laluan sehingga ke Padang Besar pada bulan Julai yang lepas, blog aku mendapat trafik yang steady sebab aku pernah tulis pasal cara membeli tiket secara online.

Tak menulis panjang, aku cuma nak kongsikan sedikit pengalaman yang aku rasa mungkin berguna untuk panduan bakal penumpang ETS.
Continue reading

Filed under: TravelTagged with: , ,

Perkhidmatan Online Printing – IpohPrint

Online Printing IpohPrint

Sempena tahun baru Hijrah yang ke 1437H, sukacita aku nak mengumumkan satu lagi projek terbaru kami, iaitu IpohPrint, sebuah platform untuk membuat tempahan cetakan secara atas talian.

Kenapa kami nak buat bisnes percetakan?

Sebenarnya, sejak dari zaman universiti lagi aku dah terlibat dengan kedai percetakan ni. Zaman student dulu, memang wajib pergi kedai printing untuk print tugasan studio dan pelbagai lagi. Kiranya ini memang cita-citaku sejak di bangku universiti-lah!
Continue reading

Filed under: UsahawanTagged with: , , ,

Isteri Saya Menggunakan Canva dan Inilah Hasilnya!

Salam buat semua pembaca.

Kali ni saya nak share pengalaman isteri saya menggunakan Canva.

Al-kisahnya isteri saya dapat job untuk buat promotional materials untuk client baru. Disebabkan kesuntukan masa, saya cakap guna Canva je lah.

Mula-mula isteri tak nak sebab tak reti katanya. Lepas tu dia cuba juga la buat guna Canva. Dan inilah hasilnya!
Continue reading

Filed under: DesignTagged with: ,