Same Tag from Two Girls

Salam. I just want to share this tag in Malay. After all, this is my own personal blog and I enjoy answering them. Seems like coincidence when two girls, Baiti and Jee, tagged me with the same survey.

1) Bekas kekasih saya adalah…
seorang yang akan berkahwin pada bulan ini

2) Saya sedang mendengar…
lagu pada blog Baiti

3) Mungkin saya patut…
tidur awal dan bangun awal esok pagi.

4) Saya suka..
kalau dapat payment cepat.

5) Sahabat-sahabat saya…
sudah grad dan ada yang sudah mendapat pekerjaan.

6) Saya tak paham…
kenapa lambat sangat nak sign approval untuk payment

7) Saya kehilangan…
keazaman untuk meneruskan kerja-kerja freelance.

8) Ramai yang berkata…
aku makin kurus. terimalah aku seadanya

10) Cinta itu adalah…
buta.

11) Di suatu tempat, seseorang sedang…
menulis blog dan tag kepadaku

12) Saya akan cuba…
untuk menyiapkan kerja dan hutang tertunggak pada bulan Jun ini.

13) Ayat SELAMANYA membawa maksud…
..err itu ayat atau perkataan?

14) Telefon bimbit saya..
cuma boleh menyimpan 120 mesej termasuk inbox dan sent item.

15) Bila saya terjaga…
tengok jam di dinding dan decide nak bangun atau teruskan tidur

16) Saya paling meluat…
membaca kuiz di Facebook dan update Spymaster di Twitter

17) Pesta/parti adalah…
aktiviti bersosial bersama kawan-kawan

18) Haiwan yang paling comel pernah saya temui…
kucing peliharaan di rumah yang berumur 12 tahun

19) Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah…
16 – 17 tahun

20) Hari ini…
sangat gembira dapat makan di BBQ Chicken dengan bekas komiti Taaruf beramai-ramai.

21) Malam ini saya akan…
tolong kemas rumah dan bersiap untuk hari Ahad

22) Esok pula saya akan…
tolong beli barang dapur untuk hari Ahad juga

23) Saya betulยฒ inginkan…
Laptop, holiday dan pekerjaan tetap

24) Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini…
kena shave muka dulu sebelum jumpa klien

25) Pusat membeli-belah atau arked permainan…
Arked permainan

26) Makanan barat atau Jepun…
Makanan barat – orang Melayu selalu buat

27) Bilik yang terang atau gelap…
bilik terang baik untuk mata

28) Makanan segera adalah…
sedap dan cepat dimakan. tapi tak elok makan selalu.

29) Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang…
gudnite

30) Siapa yang anda ingin tag…(Silalah buat kalau rajin)
5 orang bertuah
– AfiqDeen
– Huzaifah
– Ikhwan
– Adry Sabry
– Faisal Admar

Till then, keep the tags coming!!

P/S – If you want to see more writings in Malay, you can check my Malay blog, Warna Kehidupan.

22 thoughts on “Same Tag from Two Girls”

    1. lama ke? xpasan plak.

      btw life skrg ni sgt rilex.. da abes blaja pun..
      hehe sedang mencari pekerjaan. gitu jela..
      hows urs?

    1. lama ke? xpasan plak.

      btw life skrg ni sgt rilex.. da abes blaja pun..
      hehe sedang mencari pekerjaan. gitu jela..
      hows urs?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *