Triple Blog Awards

Salam. Alright. Here’s the blog award of the month; the most Wonderful Blog, Uber Amazing Blog and Friends Award.

The Most Wonderful Blog by Anna J. Potter

wonderful-blog-award.jpg
Thanks to Anna for the award. I don’t think I deserve this award. Thanks to my commenters, followers, readers and visitors. So, I’m gonna pass this award to bloggers who really made my day. Scroll down and you’ll see whether you have been chosen or not.

Uber Amazing Blog by Jai & Friends Award by sesuki xD

uber-amazing-blog-award.jpg friends-award.png
Can I just combined them together? Both award required the same thing. OK. I’ll be writing in Malay.

5 fakta menarik tentang pemberi award (Jai) nih..
– Dulu kurus macam aku, tapi sekarang dah berisi.
– Seorang yang rajin join program khidmat masyarakat dulu-dulu
– Pelajar HS dalam bidang komunikasi
– Selalu senyum, kacak dan komited (kipas2)
– Time baktisiswa di Kuala Kubu Bharu, serumah dengan Jai dengan keluarga angkat sekali

Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award (sesuki xD) ni.
– Suka pakai tudung yang mudah dipakai (tak tau jenis tudung :P)
– Rupanya juniorku time SMAKL tapi tak kenal pun sebelum ni
– Mempunyai mata yang sepet
– Ada kereta Kelisa no plat MBB (orang Melaka kot)
– Seorang yang ramah dan mesra dengan semua orang

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta atau hobi sendiri sebelum memilih untuk penerima award seterusnya
1. Baru upgrade PC tapi tak cukup power lagi
2. Sedang mencari kerja tetap sebagai designer
3. Suka warna ungu dan tona yang seangkatan dengannya
4. Susah untuk bangun pagi kalau takde sebab
5. Suka jalan cuci mata di shopping mall secara solo
6. Malas mengemas bilik tidur sendiri
7. Bertanggungjawab dalam interior design rumah sendiri
8. Seorang yang sayangkan UIA dan juga kawan-kawan UIA
9. Prefer menggunakan shaver elektrik daripada pencukur biasa
10. Selalu pergi solat Isya kat masjid (cuba untuk istiqamah)

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
Faradeeba – Freshie UIA PJ
Anis Diana – pelajar yang baik hati dari Kelantan
dThirdChild – Committee Special Task Taaruf Week baru ni
Szakif – Payah nak buat tag mamat ni
Adila – belajar kat UK dan suka fotografi HDRI
AmmarFaris – sedang belajar di US
Saffa – junior di UIA Nilai
woodstacker – tak pernah buat tag lagi dalam blog dia
As – pelajar Radiology yang sentiasa dalam ujian Allah
Xiao chun – makcik yang sama birthday denganku

OK. That’s it. Thanks for the award guys! By the way, make me notice about your visit to my blog. If you leave me some comment, I’ll make sure to tag or give some awards to you.

21 thoughts on “Triple Blog Awards”

  1. Sangat Malas =____________________=” Haha. bagus gak bila kena tag ni. Kalau tak ada ide untuk blogging, Tag lah penyelamat.. πŸ˜›

  2. Sangat Malas =____________________=” Haha. bagus gak bila kena tag ni. Kalau tak ada ide untuk blogging, Tag lah penyelamat.. πŸ˜›

    1. alamak. lupa plak kancil mata bulat. hehe

      actually sama je asal usul die. mira mula2 jadi kancil. pastu mira design baru jadi kelisa. mira terbaru jadi viva plak. hehe

    1. alamak. lupa plak kancil mata bulat. hehe

      actually sama je asal usul die. mira mula2 jadi kancil. pastu mira design baru jadi kelisa. mira terbaru jadi viva plak. hehe

    1. Yeah. Its my pleasure. Saje nak susah2 kan kamu. Bukan senang nak dapat award tau! hehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *