Senarai Kod Kupon & Referral Untuk Diskaun Pembelian Dalam Talian di Malaysia (2022)

Penggunaan kod kupon dan kod referral untuk mendapatkan diskaun adalah perkara yang lazim dijalankan oleh peniaga online sama ada untuk menarik pelanggan baru ataupun sebagai ganjaran kepada perujuk.

Senarai ini akan dikemaskini dari semasa ke semasa. Jika ada kod yang sudah tidak boleh digunakan, harap boleh maklumkan kepada saya.

Jika anda juga terjumpa dengan kod yang baru atau terhad pada tempoh tertentu, sila maklumkan juga ya.

Semoga dapat membantu anda mendapatkan penjimatan melalui kod yang disediakan.

Redbus

Syarikat untuk membeli tiket bas ekspress di Malaysia. Gunakan kod di bawah untuk menikmata sehingga 10% cashback. Khas untuk pengguna baru.

MYBUS10
TRAVELNOW
CHUPLRT

Anda juga boleh gunakan referral link di bawah. Selepas anda download mobile app Redbus dan berdaftar, anda akan menerima RM20 dalam bentuk kredit Redbus wallet yang boleh digunakan untuk membeli tiket bas.

www.redbus.com/referral/red0x132344

Grab

Untuk pengguna baru, biasanya anda boleh gunakan kod berikut:

GRABAMANJAYA

GrabFood

Untuk pengguna baru sahaja

NEW2GF

Iman Shoppe Bookstore

Merupakan kedai buku online Islami dari Kajang. Terdapat pelbagai koleksi buku yang sesuai untuk pelbagai peringkat umur. Gunakan kod di bawah untuk menikmati 5% diskaun untuk pembelian pertama.

Kod diskaunDiskaunValidity
ADLAN5BMW5% semua buku
7% buku terbitan IMAN Publication
Masih sah

TheLorry

Jika anda ingin menggunakan khidmat lori sewa ataupun pick-up truck, anda boleh tempah secara dalam talian. Gunakan kod daripada co-foundernya, Nadhir untuk mendapat diskaun 10% buat kali pertama.

ILOVENADHIR

BigPay Card

Kad debit tanpa perlu ke bank. Gunakan kod referal di bawah untuk dapatkan RM10 percuma selepas pengaktifan. Penghantaran adalah percuma.

CFW2WPX3WU

Yoodo Prepaid

Yoodo merupakan prabayar oleh Celcom dimana anda boleh dapatkan serendah RM20 untuk 20GB (promosi terhad). Permohonan dan penghantaran simkad adalah percuma. Gunakan kod di bawah untuk mendapatkan 7GB data percuma.

ueevb5930

Boost E-wallet

Boost merupakan e-wallet paling popular Malaysia. Ganjaran boleh didapatkan apabila kempen berlangsung.

ahms77i

Setel (Petronas)

Setel merupakan app untuk mengisi minyak di stesen Petronas tanpa perlu ke kaunter. Gunakan kod berikut. Sekiranya anda juga berkongsi referal code anda kepada kenalan anda, anda juga boleh mendapatkan bonus RM5 cashback untuk setiap transaksi bernilai RM30.

cfqa9

Food Panda

Food Panda merupakan app untuk penghantaran makanan yang paling popular di Malaysia. Gunakan link di bawah untuk mendapatkan RM10 kredit percuma selepas pendaftaran.

BACA ARTIKEL:   8 Idea Jana Pendapatan Pasif pada Tahun 2023

https://www.foodpanda.my/referral?code=b3baae2a8a55e32812046eccc5d435e6&geid=FP_MY

Jika anda sudah ada akaun, anda juga boleh gunakan kod berikut:

TRIPLEJOY
PANDABELANJA

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *