Welcome back Mum and Dad

My mum and dad went for Hajj last month. They went to Makkah and Madinah about 45 days and enjoyed performing ibadah over there. So let me blog about it since they don’t have one.

Before departure
Some of our relatives come to our house to bid goodbye for my parent and wish them a safe journey. Most of them will give some cash to donate it over there. But the cool thing is that my dad have a book for prayers and wishes. So most of my cousins will write what they want inside the book. It has been said that prayers at some places in Makkah and Madinah will be fulfilled. But then I strongly believe that prayers without effort is in vain.
komplekstabunghajikj.jpg
So, they departed at Tabung Haji Complex at Kelana Jaya on 24th November 2008. This picture is taken from my sister’s blog, Anisawrus and Adyla. Its quite sad to see them leaving us for six week.

Six weeks without them
Well, something is missing. When I’m home, but they are not there. I missed the quality time with them, especially during evening tea and also dinner. I also have to take care of my sisters and become the driver for them. Many things that happen within this six week. You can read my December archive with event such as Cousin’s wedding, Taaruf Week etc.

Welcome home
Its one of the special day, to greet their arrival at KLIA on 4th January 2009. (Its more than a year isn’t it?) As for preparation, I’ve printed an A2 size of placard just to grab their attention. Its gonna be lots of people waiting outside the arrival terminal, so why don’t do something unique so that they can notice us?
klia.jpg
But then, I was a bit confused with my dad’s new look. Now he has beard all over his face. Anyway, I’m glad that they are safe and sound. They really have a good time over there. Among all the pictures, I like this picture the most.
kabah.jpg
Well, I’ve got myself a brand new jubah. I’m thinking of wearing it to the studio on Friday.

P/S – want to go for Hajj before 45

56 thoughts on “Welcome back Mum and Dad”

    1. wah. perancangan kamu mesti mantap. saya belum dapat agak lagi camne. blum keje n blum ada byk duit lagi la.. tapi kena queue la cepat2!

    1. wah. perancangan kamu mesti mantap. saya belum dapat agak lagi camne. blum keje n blum ada byk duit lagi la.. tapi kena queue la cepat2!

    1. ha. seronok jugak la awal2 pagi drive kat highway pegi KLIA. tapi rindu tak sangat. maklumla teknologi komunikasi sekarang pun da canggih

    1. ha. seronok jugak la awal2 pagi drive kat highway pegi KLIA. tapi rindu tak sangat. maklumla teknologi komunikasi sekarang pun da canggih

  1. series…the feelings been in front of the Ka’abah is something valuable ever happened in my life. bergenang air mata.

    hope to go there again but this time for HAJJ and hopefully before i reach 40.

    zack latest post: terrified

    1. wah.. penah sampai sana jugak ye.. alhamdulillah. semoga zack dapat la menjejakkan kaki ke sana lagi before reach 40 ye! da daftar ke queue tabung haji?

  2. series…the feelings been in front of the Ka’abah is something valuable ever happened in my life. bergenang air mata.

    hope to go there again but this time for HAJJ and hopefully before i reach 40.

    zack latest post: terrified

    1. wah.. penah sampai sana jugak ye.. alhamdulillah. semoga zack dapat la menjejakkan kaki ke sana lagi before reach 40 ye! da daftar ke queue tabung haji?

  3. Hey look at these sentences of yours:

    “But then, I a bit confused with my dad new look. Now he have beard all over his face.”

    Now look at these sentences of mine:

    “But then, I was a bit confused with my dad’s new look. Now he has beard all over his face.”

    Can you see some grammatical mistakes you’ve made?

    Well my grammar is not so good too anyways. Feel free to correct mine in case you see one in my entry or where ever on earth you can see.

    =)

  4. Hey look at these sentences of yours:

    “But then, I a bit confused with my dad new look. Now he have beard all over his face.”

    Now look at these sentences of mine:

    “But then, I was a bit confused with my dad’s new look. Now he has beard all over his face.”

    Can you see some grammatical mistakes you’ve made?

    Well my grammar is not so good too anyways. Feel free to correct mine in case you see one in my entry or where ever on earth you can see.

    =)

  5. Alhamdulilah, selamat pergi selamat pulang. Pasti 45 hari yang kosong tanpa mereka seperti seumur hidup tanpa mereka bukan?

    Jom, ramai-ramai niat ke sana, tidak kisahlah target untuk usia ke berapa sekalipun. Niat itu penting.

    bayan latest post: Perjalanan Ini

    1. Betul. yang penting kena ada niat dan matlamat. Pastu baru la boleh berusaha simpan duit sampai mampu!

      Tapi takde la rasa sampai seumur hidup time mereka pergi. hehe.

  6. Alhamdulilah, selamat pergi selamat pulang. Pasti 45 hari yang kosong tanpa mereka seperti seumur hidup tanpa mereka bukan?

    Jom, ramai-ramai niat ke sana, tidak kisahlah target untuk usia ke berapa sekalipun. Niat itu penting.

    bayan latest post: Perjalanan Ini

    1. Betul. yang penting kena ada niat dan matlamat. Pastu baru la boleh berusaha simpan duit sampai mampu!

      Tapi takde la rasa sampai seumur hidup time mereka pergi. hehe.

    1. yep. tapi kalo da pegi sana. takleh la nak bergambar2 dgn DSLR sangat kan.. nanti pakgad marah.. hehe

      tapi sebaiknya makkah tu kena la ada dalam senarai tempat kita nak pergi.. jom simpan duit dari sekarang!

    1. yep. tapi kalo da pegi sana. takleh la nak bergambar2 dgn DSLR sangat kan.. nanti pakgad marah.. hehe

      tapi sebaiknya makkah tu kena la ada dalam senarai tempat kita nak pergi.. jom simpan duit dari sekarang!

  7. Kau pun macam pergi haji gak, tetiba simpan janggut tebal lak.

    Aku suka gambar depan Kaabah tu, sungguh tulus.

    Marilah kita sama-sama target pergi haji pada umur 30 tahun. πŸ™‚ Kita bawa the whole gang Kemboja.

    Firdaus latest post: Perkembangan Terkini

    1. wah. kalau dapat buat haji awal2 muda2 ni memang best. banyak tenaga nak beribadah n berjalan2 kat sana.
      ni nak buat comunity service plak kat Mekah eh?

  8. Kau pun macam pergi haji gak, tetiba simpan janggut tebal lak.

    Aku suka gambar depan Kaabah tu, sungguh tulus.

    Marilah kita sama-sama target pergi haji pada umur 30 tahun. πŸ™‚ Kita bawa the whole gang Kemboja.

    Firdaus latest post: Perkembangan Terkini

    1. wah. kalau dapat buat haji awal2 muda2 ni memang best. banyak tenaga nak beribadah n berjalan2 kat sana.
      ni nak buat comunity service plak kat Mekah eh?

  9. last g, it was in 1995. lame giler. mase tu kecik lg…utk umrah. so i took it for granted kot..huhu~ tp mmg best g sane…. rase mcm xnk balik n always beribadah kt sane. IDK skang kat sane camne. my uncle said skang dh moden.. our hotel pn dh kena demolish…huhuhu~ hotel kecik yg dekat sgt ngn blai bomba sblh masjidil haram…..

    windunye~~~

    1. wah. da pegi mekah tahun 1995. memang klasik lagi la kot time tu. based on my research, memang sana da moden. tak sabar nak pegi sana. leh wat haji/umrah dalam LRT. hehe

  10. last g, it was in 1995. lame giler. mase tu kecik lg…utk umrah. so i took it for granted kot..huhu~ tp mmg best g sane…. rase mcm xnk balik n always beribadah kt sane. IDK skang kat sane camne. my uncle said skang dh moden.. our hotel pn dh kena demolish…huhuhu~ hotel kecik yg dekat sgt ngn blai bomba sblh masjidil haram…..

    windunye~~~

    1. wah. da pegi mekah tahun 1995. memang klasik lagi la kot time tu. based on my research, memang sana da moden. tak sabar nak pegi sana. leh wat haji/umrah dalam LRT. hehe

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *