Isteri Saya Menggunakan Canva dan Inilah Hasilnya!

Salam buat semua pembaca.

Kali ni saya nak share pengalaman isteri saya menggunakan Canva.

Al-kisahnya isteri saya dapat job untuk buat promotional materials untuk client baru. Disebabkan kesuntukan masa, saya cakap guna Canva je lah.

Mula-mula isteri tak nak sebab tak reti katanya. Lepas tu dia cuba juga la buat guna Canva. Dan inilah hasilnya!

1_igshop_milkboostr_habbasyi_oil-min

2_habbasyi_oil_promo_murah_nursing-min

3_tagwin_habbasyi_oil_milkbooster_free-min

4_tagwin_habbasyi_oil_milkbooster_freegiveaway-min

5_habbasyi_oil_milkboostr_fb_page-min

6_habbasyi_oil_murah_milkbooster_fb-min

7_win_habbasyi_oil_milkbooster-min

8_cara_tambah_susu_badan_habbasyi_milkbooster-min

9_tq_habbasyi_oil_milkbooster-min

10_pengalaman_guna_habbasyi_oil-min

Di sini saya nak tekankan betapa mudahnya design poster menggunakan Canva, isteri saya pun boleh buat!

Siapa yang berminat nak tengok hasil kerja isteri saya menggunakan Canva, boleh la tengok kat Instagram @milkboostr atau FB Page Milkboostr sebab isteri saya kadang-kadang tak sempat share dengan saya. Tengok terus kat situ la bila dah siap. hehe

Anda pernah menggunakan Canva? Sudi-sudilah kongsikan hasil kerja anda di ruangan komen.

Filed under: DesignTagged with: ,

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *

Name *
Email *
Website